Dünya'dan Haberler Haberleri

Dünya'dan Haberler haberleri ve güncel Dünya'dan Haberler gelişmeleri, Dünya'dan Haberler ile ilgili tüm video, Dünya'dan Haberler fotoğrafları ve Dünya'dan Haberler haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Bir süredir Dubai'deki bir hastanede tedavi gören Pakistan eski cumhurbaşkanı Pervez Müşerref, 79 yaşında hayatını kaybetti.

DÜNYA

Volodimir Zelenski, Rusya-Ukrayna savaşının başladığı 24 Şubat 2022'den bu yana toplam 1762 Ukraynalının Rus esaretinden kurtulmayı başardığını belirtti.

DÜNYA

Fransa ve İtalya, Ukrayna'ya SAMP/T – MAMBA uzun menzilli hava savunma sistemini göndermek için görüşmeleri tamamladı.

DÜNYA

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya'ya yönelik hazırladıkları 10'uncu yaptırım paketinin 10 milyar avroluk kapsamı olacağını belirtti.

DÜNYA

İran İnsan Hakları Örgütü, Rojhilat ve İran’daki protesto gösterileri boyunca 22 kişinin gözünü kaybettiğini açıkladı.

DÜNYA

Türkiye'nin, Finlandiya'nın NATO'ya adaylığını en geç mart ayına kadar onaylayabileceği ileri sürüldü.

DÜNYA

Alman hükümeti, üretici envanterinden Leopard 1 ana muharebe tanklarının Ukrayna'ya ihracatını onayladı.

DÜNYA

Vladimir Putin, Güvenlik Konseyi ile ülkesindeki terörle mücadele konusunu ele aldı.

DÜNYA

ABD'de FBI, Başkan Joe Biden'ın Delaware eyaleti Rehoboth şehrindeki evini, gizli belgeleri saklayıp saklamadığını görmek için araştırdı. Biden'ın avukatının yaptığı...

DÜNYA

Özgeçmişi ile ilgili yalan söylediği ortaya çıkan Cumhuriyetçi Milletvekili George Santos, yeni atandığı komitelerden istifa etti.

DÜNYA

Çarşamba günü sona erecek olan 19 üyeli Federal Açık Piyasa Komisyonu’nun, birçok işletme ve tüketici kredisini etkileyen kısa vadeli faiz...

DÜNYA

İsveç’teki provokasyonun ardından Finlandiya, kamuya açık alanlarda Kur’an gibi kutsal kitapların yakılmasına izin vermeyeceğini bildirdi.