Deniz yavuzyılmaz Haberleri

deniz yavuzyılmaz haberleri ve güncel deniz yavuzyılmaz gelişmeleri, deniz yavuzyılmaz ile ilgili tüm video, deniz yavuzyılmaz fotoğrafları ve deniz yavuzyılmaz haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


GÜNDEM

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, Ankara - Niğde otoyolu yapımında yaşanan gecikmenin 2,87 milyar TL'lik zarara yol açtığını belirtti.

GÜNDEM

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz Adapazarı-Karasu Demiryolu Altyapı İhalesi’ndeki yolsuzlukla ilgili belgeler paylaşarak konuyu yargıya taşıdıklarını söyledi.

EKONOMİ

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, "PTT A.Ş.’nin ‘altın’ alım satım işi için özel bir şirkete aktardığı 2.000.000 Dolar’ın buharlaştırıldığını tespit ettik"...

EKONOMİ

20 Aralık'ta doların bilinçli olarak yüksek tutulduğunu ve büyük bir vurgun yapıldığını söyleyen CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, "Merkez Bankası...

SİYASET

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Twitter hesabından zararına dolar satışıyla ilgili çarpıcı paylaşımlarda bulundu.

GÜNDEM

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, TCDD'de yapılan 200 milyon dolarlık yolsuzluk belgelerini tespit ettiklerini duyurdu.

GÜNDEM

Devlet kurumlarının 2020 yılında dernek, vakıf, birlik ve benzeri kuruluşlara 1 milyar 97 milyon 513 bin lira harcadığı ortaya çıktı.

SİYASET

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin paylaşımında 'AK Parti'nin vurgunu' diyerek mali tabloyu paylaştı.

GÜNDEM

Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler'in Superonline Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrıldığını duyuran CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, "Çoklu maaşları engellemeye devam" dedi.

SİYASET

CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in Emlak Konut'un yönetiminde yer aldıklarını ortaya çıkardı.

GÜNDEM

Milli Piyango İdaresi’nin Çılgın Sayısal Loto oyununda görülmemiş bir olasılık gerçekleşti. 90 sayıdan oluşan lotonun 18 ve 23 Kasım tarihli...

GÜNDEM

Kamuya bağlı işletmelerin yurt dışındaki genel müdürlerine ödenen maaşlar gizleniyor. Sayıştay aylık maaşların 100 bin TL’nin çok üzerinde olduğunu tespit...