Çalışma Haberleri

çalışma haberleri ve güncel çalışma gelişmeleri, çalışma ile ilgili tüm video, çalışma fotoğrafları ve çalışma haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


HATAY

Hatay Valiliği, Antakya ve Defne ilçelerinde acil yıkılması gereken binaların yıkımlarına ve enkaz kaldırma çalışmalarına 48 mahallede devam edileceğini bildirdi.

HATAY
HATAY

Hatay Valiliği, Antakya ve Defne ilçelerinde acil yıkılması gereken binaların yıkımlarına ve enkaz kaldırma çalışmalarına 77 mahallede devam edileceğini bildirdi.

SAKARYA
HATAY

Hatay Valiliği, Antakya ve Defne ilçelerinde acil yıkılması gereken binaların yıkımlarına ve enkaz kaldırma çalışmalarına 72 mahallede devam edileceğini bildirdi.

YEREL
Genel

Hatay'ın merkez Antakya ve Defne ilçelerinde depremlerde hasar gören binaların yıkımı ve enkaz kaldırma çalışmaları 56 mahallede devam ediyor.

KIRŞEHİR

Kırşehir Belediyesi ekipleri, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte kent genelinde sürdürdüğü yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi.

HATAY
HATAY
HATAY

- Antakya ve Defne ilçelerinde 23 mahallede ağır hasarlı binalar kontrollü yıkılırken, enkaz kaldırılıyor

ANKARA

İnşaatı yüzde 40 seviyelerindeyken Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Polatlı Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi’nin tamamlanması için çalışmalar devam ediyor. Çeşitli...