Barış Haberleri

barış haberleri ve güncel barış gelişmeleri, barış ile ilgili tüm video, barış fotoğrafları ve barış haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


Genel

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarını 30 yıl işgal altında tutmasına ve bölgede yıkım gerçekleştirmesine rağmen bu ülke ile...

DÜNYA

Yemen Başkanlık Konseyi Başkanı Reşad el-Alimi, Yemen'de barışı sağlamak adına yapılan tüm girişimleri desteklediklerini belirtti.

Genel
Genel
YEREL

İnsan Hakları Derneği (İHD) Çanakkale Şubesi bir basın açıklaması gerçekleştirdi, açıklamada "Ülkemizin seçim öncesi dönemece girdiği bu günlerde, geleceğe dönük...

VAN

Van'da aralarında husumet bulunan iki aile Van Dernekler Federasyonu tarafından barıştırıldı. İki aile için dün barış yemeği düzenlendi. 

GÜNDEM

Kobane Davası'nın 17. duruşmasında konuşan HDP eski Milletvetvekili Sırrı Süreyya Önder, 'çözüm süreci'ne ilişkin muhasebe içerisinde olduğunu söyledi.

YEREL
SİYASET

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, "Ukrayna'da çözüm aktörü olmaya soyunan iktidar önce bu ülkede savaş politikalarından vazgeçsin" dedi.

AVRUPA

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, "Ukrayna düşerse Avrupa düşer. Yaşananları göz ardı etmeyin. Dışarı çıkın ve Ukrayna’yı elinizden geldiğince destekleyin" dedi.

EMEK DÜNYASI

KESK Eşbaşkanı Mehmet Bozgeyik, bütçe teklifinin silaha, çatışmaya, savaşa ayrıldığını belirterek, kaynakların barış ve demokrasi için kullanılması gerektiğini vurguladı.

SİYASET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ''İktidar olduğumuzda Suriye ve Mısır'la hemen barışacağız. Dış politikada kavgayı değil barışı önceleyeceğiz" açıklamasında bulundu.