Ateşkes Haberleri

ateşkes haberleri ve güncel ateşkes gelişmeleri, ateşkes ile ilgili tüm video, ateşkes fotoğrafları ve ateşkes haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Fransa'da Hristiyan kuruluşları yayımladıkları ortak bildiri ile İsrail'in ayrım gözetmeyen saldırılarını sürdürdüğü Gazze için ateşkes çağrısında bulundu.

DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'de olası bir ateşkes anlaşmasının Hamas'a bağlı olduğunu söyledi.

AMERİKA

ABD Dışişleri Bakanlığı, Gazze Şeridi'ndeki çocuk ölümlerinin "kabul edilemez" olduğunu "net şekilde" İsrail'e ilettiklerini açıkladı.

DÜNYA

İsrail savaş kabinesinin, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun Gazze'de ateşkes ve karşılıklı esir takası anlaşması müzakerelerine devam etmek için Hamas'tan yerine getirmesini...

Genel

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Gazze'deki sivillere insani yardımın ulaştırılabilmesi için acilen ateşkese ihtiyaç olduğunu bildirdi.

DÜNYA

Avrupa Parlamentosu (AP) ilk kez, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de "acil ve kalıcı ateşkes" çağrısında bulundu.

DÜNYA

İspanya'da 100'den fazla kentte İsrail karşıtı eylemler düzenlendi. Eylemlerde "Filistin'de soykırımı durduralım" çağrısında bulunuldu.

DÜNYA

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, ateşkes ve esir takası konularını görüşmek üzere gittiği Mısır ziyaretinin...

DÜNYA

ABD Kongresinin Demokrat Partili 13 Yahudi üyesi, Başkan Joe Biden'a hitaben kaleme aldıkları mektupta Gazze'de "geçici ateşkesin sağlanması" çağrısı yaptı.

DÜNYA

Çin, ABD'nin, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) Gazze'de acil insani ateşkes çağrısı yapan tasarıyı veto etmesinin, bölgedeki durumu daha tehlikeli...

DÜNYA

İsrail ile Hamas arasında 6 haftalık bir esir takası mutabakatının ramazan ayından önce sağlanabileceğini belirtildi.

DÜNYA

İsrailli savaş karşıtları Binyamin Netanyahu hükümetine karşı otoyolu ateşe verdi. Eylemciler hükümete istifa çağrısında bulundu.