İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan,  31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimde çalışmaları kapsamında vatandaşlarla yaptığı buluşmasında yeni bir projesini açıkladı. 


“MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE YETERSİZ”


Sağlık konusunda Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini yetersiz bulduğunu ifade eden Gürcan,  bir hekim olarak sağlık alanında hazırladığı projeleri hayata geçireceğinin sözünü verdi. Belediye başkanı seçilmesi durumunda eski Manisa Devlet hastanesini Büyükşehir İl Hastanesi yapmak için elinden geleni yapacağını kaydeden Gürcan Özcan, projenin detaylarını şöyle anlattı “ Manisa merkezde bir üniversite hastanesi, bir şehir hastanesi, bir devlet hastanesi, iki de özel hastane olmasına rağmen, hasta yoğunluğundan dolayı randevuları ve tetkikler ileri bir tarihe verilmektedir. Manisa sanayi şehri olması nedeniyle iş kazaları olma riski yüksektir,  1,5 milyona yakın nüfusu özelliklede yaşlı nüfusunun yoğun olduğu ilimizde acilen Büyükşehir Belediye Hastanesi'ne ihtiyaç vardır. Yıllarca Manisalı hastalara hizmet eden ve konum olarak herkesin kolay ulaşabildiği eski Devlet Hastane'mizi, yetkili kurumlar ile gerekli görüşmeleri ve izinleri alabilirsem, acilen faaliyete geçirmeye söz veriyorum.”


“MADDİ DURUMU OLMAYAN VATANDAŞLARDAN ÜCRET ALINMAYACAK”


Hastaneyi Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde ki sanayi kuruluşları ile işbirliğine giderek hizmete sunmayı hedeflediğini kaydeden Özcan, bölgedeki dev firmaların katkı sunacağına inandığını dile getirdi. Hastanenin SSK ile anlaşmalı bir şekilde hizmet vereceğini ve maddi durumu olmayan hastalardan ücret almayacağının altını çizen Özcan son olarak şunları söyledi “Böylelikle hastane çevresi tekrar canlanacak, esnafımıza da destek olacağız. Tüm projelerimiz uzun süren ve halkımızın ortak istekleri üzerine planlanmış, yapılması mümkün olan projelerimizi halkımızın bilgisine sunmaktayız. “Yaparsa doktor yapar, Doktor Manisa'ya iyi gelecek” sloganı ile hasta olan Manisa'yı iyileştirecek reçetelerimiz hazırdır.”