Haber: Tunay Aktaş


Durbay, “İnsanlarımızın güvenini kazanmak, uzattığımız elin sımsıkı tutulduğunu görmek bizler için en büyük gurur, en büyük mutluluk oldu” dedi. 


Büyük bir konvoy ve destek eşliğinde Hamzabeyli ve Hacıhaliller mahallelerinde vatandaşlarla buluşan CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay, “İnsanlarımızın güvenini kazanmak, böylesine coşkuyla karşılanmak, uzattığımız elin sımsıkı tutulduğunu görmek bizler için en büyük gurur, en büyük mutluluk oldu. Dertlerinizi çözmek, size en iyi belediye hizmetlerini sunmak benim bu güzel insanlara şeref sözümdür. Misafirperverliğiniz ve coşkunuz için sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dertlerinizi kendi derdim, mutluluklarınızı kendi mutluluğum bilip, belediye başkanı olarak sizlere gece gündüz hizmet etmekten şeref duyacağım” dedi. 


Gülşah Durbay’ın Hamzabeyli ve Hacıhaliller’in komşu köyü Koldere’den olması insanların heyecanına ortak olurken Durbay, “Aday olupta yolunu bilmediğimiz bir yere gelmedik. Yan köylüyüz” ifadelerini kullandı. 

Gülşah Durbay, Hamzabeyli ve Hacıhaliller’de


VATANDAŞLAR YAŞADIKLARI SORUNLARI ANLATTI


Bölgede yaşayan İnsanlar; ulaşım ve altyapı sorunları, suyun pahalı olması, sokak hayvanlarınından korkmaları, taşımalı eğitim sorunları gibi konularda Gülşah Durbay’a derdini anlattı. Değişim istediklerini vurguladı.