Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakalığı, Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihlerini açıkladı.

Emeklilerin hesabına her dini bayram öncesi ikramiye yatırılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konu ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Bilgin 1.100 TL olan emekli bayram ikramiyelerinin arttırılmasının gündemlerinde olmadığını söyleyerek ödeme tarihlerini duyurdu. 2018 yılında uygulamaya konulan bayram ikramiyesi emeklilerin hesabına nisan sonunda yatırılacak. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? sorusunun yanıtı Bakan Bilgin'in açıklamaları ile belli oldu. Bayram öncesi emeklilere tahsis edilen 1.100 TL'lik emekli bayram ikramiyesi için beklenen açıklama geldi. Bakan Bilgin'in yaptığı açıklamaya göre geçen yıl 100 liralık bir artışla bin 100 TL'ye yükselen ikramiyeler bu bayramda da 1100 TL olacak ödenecek. Emekli bayram ikramiyeleri 28-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırılacak.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin NTV'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin asgari ücrete zammın gündemde olmadığını da ifade etti. Bakan Bilgin emeklilere 1100 lira bayram ikramiyesi ödemesi yapılacağını açıkladı.

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATIRILACAK?

Bakan Bilgin emeklilere yapılacak bayram ikramiyesi ödemesinin 27-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatacağını duyurdu.