Haber: Hülya Kılınç

Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası (Etkinlik-Sen), Manisa İl Başkanlığı ilk kez Etkinlik Haftasını kutladı. Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası Yönetim Kurulu’nun 2023 yılında aldığı karar doğrultusunda her yıl Şubat ayının son haftasını Ulusal Etkinlik Haftası olarak kutluyor.   Manisa Etkinlik Sen İl Başkanlığı bu yıl ilk kez çeşitli etkinliklerle haftayı kutlamaya başladı. 

 Manisa Etkinlik Sen İl Başkanlığı üyeleri önce sabah düzenlenen programda bir araya geldi, ardından Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına çelenk sundu. Daha sonra 15 Temmuz Demokrasi Meydanında lokma hayrı gerçekleştirdi. 


İŞVEREN VE ÇALIŞAN EMEKÇİLER BİR ARAYA GELDİ   


Manisa Etkinlik Sen İl Başkanı Yalçın Taşdemir yaptığı açıklamada, “Modern Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Aziz Atatürk, Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası Manisa İli yönetim kurulu ve temsilcileri adına yönetim kurulu başkanı olarak Etkinlik Haftası dolaysıyla manevi huzurunuzdayız. Liderlik halkı ayrıştırmak değil, kaynaştırmak ve bir arada tutmayı başarmaktır özlü sözünüzden ilham alarak bizler Türkiye’mizin 7 bölgesi ve 81 ilinde hizmet ve etkinlik sektöründe faaliyet gösteren işveren ve çalışan emekçileri bir araya getirerek, yaşam standartlarını yükseltece, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacak ve istikrarlı bir geleceğe ulaşmalarına imkan verecek önemli bir sivil toplum kuruluşu kurduk. Ekonomik krizler, sosyo ekonomik etkenler, pandemi ve doğal afetler sebebiyle çaresiz kalan bizler, ‘Bir kurtarıcı beklemeyin, kendi kurtarıcınız olun’ talimatınız üzerine bir araya gelerek dayanışmanın güzel bir örneğini oluşturup ülkemizin üye sayısı açısından en büyük işveren sendikası olduk. Yüce Atatürk, ‘Bir milletin ahlak değeri, o milletin yükselmesin sağlar’ demiştiniz. Ahlaklı, gayretli, çalışkan, milletine ve kendine güvenen inançlı işverenler olarak önce işletmelerimizi sonra ülkemizi geliştireceğiz” diye konuştu.