Babası Alphan Akçaöz tarafından ateşli silahla vurulan 20 yaşındaki Esenay Akçaöz ağır yaralandı. Kırıkkale ve Samsun'da dün iki kadın evli oldukları erkekler tarafından öldürüldü.

Denizli'nin Buldan ilçesinde Esenay Akçaöz isimli kadın, babası Alphan Akçaöz isimli erkek tarafından ateşli silahla vurularak ağır yaralandı. MA'nın aktardığı habere göre 20 yaşındaki Esenay Akçaöz babası olan Alphan Akçaöz isimli erkek tarafından ateşli silahla katledilmek istendi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Akçaöz’ün hayati tehlikesinin sürdüğü aktarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KIRIKKALE VE SAMSUN’DA DA KADIN CİNAYETİ

Öte yandan dün Kırıkkale’de Sezer Başkaya, evli olduğu Hacer Başkaya isimli kadını kesici aletle katletti. Samsun’da da Mustafa Düzgün, evli olduğu Emel Düzgün’ü ateşli silahla katletti. Kırıkkale’de yaşayan 29 yaşındaki Sezer Başkaya isimli erkek, evli olduğu 29 yaşındaki Hacer Başkaya'yı kesici aletle katletti. Apartmanda yaşayanların durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Hacer Başkaya, olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Başkaya kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Fail Sezer Başkaya ise daha sonra gözaltına alındı. Sezer Başkaya emniyete götürülürken, olaya dair soruşturma başlatıldığı belirtildi.

FAİL ERKEK İNTİHAR ETTİ

Samsun’un İlkadım ilçesinde yaşayan Mustafa Düzgün de evli olduğu Emel Düzgün’ü ateşli silahla katletti. Fail daha sonra aynı silahla intihar etti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis sevk edildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Emel Düzgün’ü ve fail Mustafa Düzgün’ün cenazesi morga kaldırıldı.