Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban Muradiye Mahallesi'nde yaptığı seçim çalışmasında, bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. 


“KENTPARK'I BELEDİYE İŞLETECEK, İMKANLARDAN HALK YARARLANACAK”


Muradiye Mahallesi'nde kampüs yolu doğusunda bulunan alanda kuracağı Kentpark projesini anlatan Balaban, burada hem bölge halkının hem de üniversite öğrencilerinin keyifle zaman geçirebileceği, sosyal alanların, spor ve eğlence alanlarının bulunduğu modern, doğa ile iç içe bir kentpark inşaa edeceğini dile getirdi. Kentpark'ın  içinde gençler için spor merkezleri olacağını ve park içindeki işletmeleri dışarıya kiralamayacağını kaydeden Balaban “ Bu imkanlardan halkımızın yararlanması için belediye kendisi işletecek.” dedi. 


“BİR TANE GENCİMİZİ UYUŞTURUCUYA KURBAN ETMEYECEĞİZ”


Her mahallede bir, Muradiye'de ise en az iki tane belediye kreşi kuracağını ifade eden Balaban “Kadın kardeşlerimiz bu kreşlerde çocuklarını ekonomik bir şekilde okutacak. Bir tane gencimizi uyuşturucuya kurban etmeyeceğiz. Bu boş altı dolmamış bir vaat değil. Gençleri spora yönelteceğiz. Gençleri  kültüre, sanata, müziğe teşvik edeceğiz. Gençleri eğitime teşvik edeceğiz. Eğitim almak isteyen her gencin elinden belediye tutacak. Gençleri açacağımız istihdam ofislerimiz aracılığıyla, özel sektörle, organize sanayi bölgesiyle işbirliği yaparak işsizlik sorununu çözeceğiz ve gençleri uyuşturucu batağından kurtaracağız.1 Nisan'dan itibaren şeffaf, yenilikçi, ayrımcılık yapmayan ve katılımcı bir yönetim geliyor. Muradiye artık hak ettiği hizmeti alacak. Söz veriyorum. Bugün nasıl halkın içindeysem, 1 Nisan'dan itibaren de halkla iç içe olacağım. Gerçek ve halkçı belediyecilik yapacağız.”diye konuştu.