Haber: Hülya Kılınç

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmasını kentin tüm mahallelerinde sokak sokak, kapı kapı gezerek devam ettiriyor. 


Durbay, dün de CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen'le birlikte Adalet ve Kalkınma Parti'li (Ak Parti) Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti. Durbay, seçim süreci ve Şehzadelerle ilgili sohbet ettiği Çelik'e nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. 

Gülşah Durbay Şehzadeler Belediyesinde


“ŞEHZADELER'İ YAŞANABİLİR BİR KENT YAPACAĞIZ” 


Çelik'le görüşmesinin ardından ziyaret ettiği  belediye çalışanlarının da tek tek elini sıkarak projelerini anlatan Durbay, belediye başkanı seçildikten sonra Şehzadeler'e hizmet eden emekçi personelin çalışma koşullarını nasıl iyileştireceğini anlatarak “Belediyemizde herkesin emeğinin karşılığını maddi manevi layıkıyla alacağı bir sistem kurup, tek odak noktamız ilçemize hizmet olacak.Belediye çalışanlarımızın da, kentimizdeki tüm vatandaşlarımızın da huzur içinde yaşayacağı bir kenti birlikte inşa edeceğiz. Hayata geçireceğimiz çalışmalarımız ve hizmetlerimizle Türkiye'de örnek gösterilecek bir belediyecilik hizmeti sunacağız.”ifadesini kullandı. Gülşah Durbay'ı ilgiyle dinleyen belediye personeli ise seçim çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

Şehzadeler Belediyesi