Haber: Hülya Kılınç

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını mahalle mahalle, sokak sokak sürdüren ve halkın yoğun ilgisiyle karşılanan CHP Şehzadeler Belediye Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Şehzadeler'de yaşayan vatandaşlara başkan seçildiğinde kentte yapacağı çalışmaları anlatmaya devam ediyor. 
Durbay, dün CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek'in seçim çalışmasına katıldı, Arda Mahallesi'ndeki sokaklarda yaptığı çalışmada esnafı ziyaret etti, akşam da ev ziyaretlerinde bulundu. 

Gülşah Durbay Mahalle Ziyaretlerinde

'ŞEHZADELER'İ HEP BİRLİKTE DEĞİŞTİRİP DÖNÜŞTÜRECEĞİZ'


31 Mart seçiminde başkan seçilmesi durumunda Şehzadeler ilçesi'nde altyapıdan, sosyal yaşama kadar birçok alanda yapacağı hizmetle değişim sağlayacağını belirterek şunları söyledi "Şehzadeler, hem ülkemiz hem Manisa için stratejik önemi olan bir ilçemiz. Ancak hak ettiği noktada değildir. Şehzadeler'de yapacağımız hizmetlerle hak ettiği noktaya taşıyacağız. Başkan seçildiğimde, kentemizde yaşayan vatandaşlarımız değişimi en kısa sürede hissedecekler. Kentimiz için çok önemli projeler hazırladık. Hepsi de hayata geçirilebilecek projeler. Kentimizde yaşayan her vatandaşımızı bu projelerimizin içine dahil ettik. Çiftçimiz, esnafımız, işçimiz, kadınımız, çocuğumuz, emekçimiz  her bir vatandaşımızın huzur içinde yaşayabileceği kenti inşa edecek projeler bunlar. Yatırımların yanı sıra  sosyal projelerimizle de insanların bu yoğun yaşam temposunda nefes almasını sağlayacağız. Hayata geçiremeyeceğimiz hiçbir projenin sözünü vermiyoruz biz. Bu kenti hep birlikte dönüştürüp, değiştireceğimiz yaşanabilir bir Şehzadeler'in sözünü veriyorum." dedi.