Çankaya Belediyesi yarıyıl tatiline giren öğrenciler için ‘Tatilde Şenlik Var’ sloganıyla, 22 Ocak - 3 Şubat 2023 tarihleri arasında bir dizi etkinlik düzenleyecek.

Belediye, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrencilere, yarıyıl tatilinde sanat ve eğlence dolu bir program hazırladı. Etkinliklerde çocuklar için düzenlenen film ve tiyatro gösterileri ile oyun-etkinlik atölyeleri; Yaşar Kemal Kültür Merkezi, Yılmaz Güney Sahnesi, Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi ve Çankaya Evlerinde öğrencilerle buluşacak. 

Her alanda çalışmayı, yeni proje ve etkinliklere imza atmayı sürdürdüklerini kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Biz en çok çocukların belediyesiyiz dedik ve sözümüzün arkasında durmaya devam ediyoruz. Yarıyıl tatilinde çocuklarımız yeniden kültür ve sanatla buluşsun, Çankaya Evlerimizdeki atölyelerde eğlenerek öğrensin diye tüm tatil boyunca dolu dolu bir etkinlik programı hazırladık. Tüm çocuklarımıza sağlıklı, mutlu ve şenlikli bir tatil dönemi diliyorum" diye konuştu.