‘100. Yıl Cumhuriyet Voleybol Turnuvası’ maçlarının tamamı Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak. Turnuva’ya Çengelköy Voleybol Kulübü Derneği, Pertevniyal Spor Kulübü, Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi Spor Kulübü, İto-Anadolu Teknik Lisesi Spor Kulübü, Kuzey Ege Gençlik ve Spor Kulübü katılacak.

Turnuva öncesi yapılacak kura çekimleriyle takımlar eşleştikten sonra ilk gün saat 10.00’daki açılış töreninin ardından, ‘100. Yıl Cumhuriyet Kupası’ için takımlar Burhaniye’de yarışacak. Turnuvanın ilk ve ikinci günlerinde 10.30-11.30-14.00 ve 15.00 saatlerinde müsabakalar oynanacak. Üçüncü gün ise saat 11.00 ve saat 12.00’de final maçları yapılacak. 

Sporun birleştirici gücüne inandığını belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler etkinliğe ilişkin, “Cumhuriyetimizin 100. yılını, yıl boyunca coşkulu bir biçimde kutlayacağız. Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, bütün milletçe sporun mahiyetinin ve değerinin anlaşılmış olması gerekmekte. Bunun gibi spor etkinlikleri ile spora olan desteğimiz devam edecek” dedi.