Aktroller ve iktidara yakın hesaplar, Gezi Direnişi'nde polisin attığı gaz kapsülü ile hayatını kaybeden Berkin Elvan'ı andıkları için Güldür Güldür Show'a ve oyuncularına karşı kampanya başlattı. Ali Sunal, Güldür Güldür’ü ve kendisini eleştirenlere ise sosyal medya hesabından geçmişteki "Eren Bülbül" paylaşımı ile yanıt verdi.

Berkin Elvan Ölümsüzdür yazılı dövizler önünde 5 yıl önce poz veren Güldür Güldür Show oyuncuları Aktrollerin hedefi oldu.

HEDEF GÖSTERİYORLAR

Türkiye, belirli bir merkezden yönlendirildiği çok açık olan bir sosyal medya saldırısına daha tanık oluyor. Aktroller ve iktidara yakın hesaplar, Güldür Güldür Show oyuncularının Gezi Direnişi'nde hayatını kaybeden Berkin Elvan'ı andıkları 5 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafı kullanarak programı ve oyuncuları hedef gösterdi. Pek çoğu hakaret içerikli yüzlerce tweet atıldı ve bir etiket kampanyası düzenlendi.

ALİ SUNAL, EREN BÜLBÜL İLE YANIT VERDİ

Pankartın açılmasının üzerinden 5 yıl geçtikten sonra sosyal medyada paylaşılarak Güldür Güldür programına ve ekibini yönelik mesajlar paylaşılmasına tepki gösteren Ali Sunal’ı da hedef alan troller “teröristlere sahip çıkıldığı”, 3 yıl önce PKK saldırısında öldürülen 16 yaşındaki Eren Bülbül’ün neden anılmadığı şeklinde paylaşımlarda bulundu. Troller #güldürgüldürizlemiyoruz kampanyası başlatırken kampanya, konu Twitter gündeminde birinci sıraya yerleşti. https://twitter.com/SunalAli/status/1274248565867626496?s=20

"GÖRMEK İSTEYENE"

Sosyal medya hesabından kendisini ve Güldür Güldür’ü hedef alan hesaplara cevap veren Ali Sunal ise Eren Bülbül’ün için ölümünün ardından paylaştığı, “Eren iyi ki varsın… ve hep var olacaksın güzel kardeşim #iyikivarsıneren” dediği paylaşımını alıntıladı. “Eren Bülbül’ü neden paylaşmıyorsun” diyenlere yanıt veren Ali Sunal, “Görmek isteyene! Kavgalar olmasın hiçbir gencimizin burnu bile kanamasın dileğim budur” dedi.