GÜNDEM

İYİ Parti lideri Akşener: “O sandık gelecek, halk faturayı kesecek"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Hiç merak etmeyin. O sandık gelecek, halk faturayı kesecek. Çok az kaldı” dedi.

Abone Ol

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) durumuna dikkat çeken Akşener’in mesajı şöyle:

“Yandaşların çılgın projelerine, saray sefasına ve 5-10 maaşlı danışmanlarına verecek parayı bulanlar; Nedense EYT'lilerin kazanılmış hakkını verecek parayı bir türlü bulamıyor. Ama hiç merak etmeyin. O sandık gelecek, #HalkFaturayıKesecek çok az kaldı!”

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Yandaşların çılgın projelerine, saray sefasına ve 5-10 maaşlı danışmanlarına verecek parayı bulanlar;<br><br>Nedense EYT&#39;lilerin kazanılmış hakkını verecek parayı bir türlü bulamıyor. <br><br>Ama hiç merak etmeyin.<br>O sandık gelecek, <a href="https://twitter.com/hashtag/HalkFaturay%C4%B1Kesecek?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#HalkFaturayıKesecek</a> çok az kaldı!</p>&mdash; Meral Akşener (@meral_aksener) <a href="https://twitter.com/meral_aksener/status/1536375515245907968?ref_src=twsrc%5Etfw">June 13, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>