Haber: Tunay Aktaş

AKP’den Manisa Yunusemre Belediyesine Aday Adayı olan Berk Mersinli’nin Şehzadeler’e aday gösterileceği iddialarının ardından yine Yunusemre Belediyesine Aday Adayı olan bir diğer isim Yavuz Kurt’un Şehzadeler Belediyesi Adaylığı kesinleştiği iddiası Ahmet Tonguç’un aday olmasını isteyenleri isyan ettirdi. Parti kaynakları tarafından Yavuz Kurt’a 3 önemli yerden telefon edildiğini fakat resmi açıklamanın yapılmadığını ifade edildi.

Parti binası önünde toplanan kalabalık tepki gösterirken bir partili, “Günah ya. Vallahi günah, billahi günah. Bu insanların emekleriyle oynamayın günah. Bu adamı tanısak eyvallah. Ben tanımıyorum. Yolda görsem kim olduğunu bilmem. Buradaki herkes aynı durumda. Ben bu partiye 20 yıldır emek verdim. Yöneticilik yaptım. Vallahi günah billahi günah. Yazık. Ben bu partiye doğru diye geldim. AKP doğru parti diye geldim. Eğer yukardan atama geliyorsa yazıklar olsun. Bizim burada mücadelesini yapmamızın hiç anlamı yok. Ne yaparlarsa yapsınlar” dedi. Parti önünde toplanan kalabalık “Ahmet Tonguç başkan olacak” diye slogan attı.

“YAVUZ KURT 3 ÖNEMLİ TELEFON ALDI”

Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Yavuz Kurt süreçle ilgili 3 önemli telefon aldı. Şehzadeler Belediyesi’ne aday gösterileceği ifade edildi. Ancak resmi bir bildiri yapılmadı. Yarın yapılacak aday tanıtım toplantısında resmi açıklamanın yapılması beklendiği ifade edildi.