İSTANBUL (AA) - Akbank Private Banking, PWM, Euromoney ve Global Finance tarafından düzenlenen üç farklı ödül programında 4 ödül kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Financial Times Grubu yayınlarından Professional Wealth Management (PWM) tarafından düzenlenen Wealth Tech Awards 2023 kapsamında Dijital Müşteri Hizmetinde Orta ve Doğu Avrupa'nın En İyi Özel Bankacılık Birimi unvanına layık görülen Akbank Private Banking, Euromoney Global Private Banking Awards 2023 ödüllerindeyse Türkiye'nin En İyi Yerli Özel Bankacılık Birimi seçildi.

Global Finance World’s Best Private Banks Awards 2023 kapsamında da iki önemli başarıya imza atan Akbank Private Banking, Müşterilerine Dijital Çözümler Sunmada Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Özel Bankacılık Birimi ve Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık Birimi ödüllerini kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Özel Bankacılık ve Yatırım Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dalya Kohen, sektörün en prestijli uluslararası platformlarından bu 4 önemli ödülü aldıkları için gurur ve onur duyduklarını belirtti.

Kohen, şunları kaydetti:

"Akbank Private Banking’in başarılarının müşterilerimize yenilikçi, son teknoloji ürünü ve kişiselleştirilmiş çözüm ve hizmetler sunma taahhüdümüze bağlılığımızın bir göstergesi olduğuna inanıyoruz. Yetkin özel bankacılık ekibimizin, kuvvetli dijital altyapımızın ve farklı müşteri profillerine ve tercihlerine uygun çözüm geliştirme yetkinliğimizin uluslararası seviyede de takdir edilmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz. Her etkileşim noktasında mükemmel müşteri deneyimi sağlamayı hedefleyen, insanı ve teknolojiyi dengeli bir şekilde odağına alan yaklaşımımızla sektörümüzdeki öncü çalışmalarımızı sürdüreceğiz."