12:09 SAĞLIK

Yapılan operasyonda 14 doktor, 17 hemşire ve 8 hasta bakıcı olmak üzere 41 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların yenidoğan ünitelerine usulsüz bir şekilde bebek sevk ettiği belirtildi.

11:54 Genel

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde kaybolan çoban Şeyhmus Arslan'ın cesedi gölette bulundu.

11:54 DÜNYA

Sosyal medya platformu TikTok’ta yüzbinlerce takipçisi olan ünlü Iraklı fenomen Om Fahad, dün Bağdat’ta kimliği belirsiz kişilerce vurularak öldürüldü.

11:46 EKONOMİ

Yiyecek ve içecek satılan kafe, lokanta, kıraathane, bar gibi işletmelerde uygulanan katma değer vergisi (KDV) oranlarında yüzde 2 artış yapıldı.

11:22 SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs'ta düzenlenecek seçimli genel kurulda aday olacağını duyurdu.

10:43 EKONOMİ

SGK Uzmanı İsa Karakaş, "Hükümetin elinde bir çıkmaz var" dedi. Karakaş, emekli zamlarına dikkat çekti.

10:38 SPOR

Real Madrid'in Real Sociedad'ı 1-0 mağlup ettiği maçta 3 puanı getiren golü kaydeden Arda Güler, müsabaka sonunda Real Madrid TV'ye konuştu.

10:31 EKOLOJİ-ÇEVRE

Naci Görür, katıldığı bir canlı yayında İstanbul'a ilişkin önemli uyarılarda bulundu. Görür, maksimum 7.5 büyüklüğünde deprem uyarısında bulunarak zamanlamasına ilişkin çarpıcı verileri de paylaştı.

10:20 GÜNDEM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kandıra Kocakaymaz Mahallesi’nde rüzgâr nedeniyle yıkılma tehlikesi olan telefon direğindeki leylek yuvasının bakımını yaptı

09:58 GÜNDEM

CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan'la görüşme öncesi neler konuşacağını anlattı. Masada Can Atalay'ın durumu, Anayasa değişikliği gibi birçok konu olacak.