1 hafta önce DÜNYA

Hizbullah Hareketi, İsrail ordusu ile Lübnan’ın güney sınırında yaşanan çatışmalarda 2 mensubunun daha öldürüldüğünü duyurdu.

1 hafta önce DÜNYA

Güney Amerika ülkesi Ekvador'da askeri helikopterin düşmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti.

1 hafta önce Genel

Kırklareli'nde yasa dışı yollarla yurda girdiği tespit edilen 26 düzensiz göçmen yakalandı.

1 hafta önce EMEK DÜNYASI

Daussan fabrikasında Çimse-İş Sendikası'ndan istifa ederek Disk Cam Keramik İş sendikasına üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan işçiler bugün fabrika önünde eylem yaptı.

1 hafta önce MANİSA

Manisa’da 484. Uluslararası Mesir Macun Festivali kapsamında 28 Nisan Pazar günü Sultan Camii minareleri ve kubbelerinden saçılacak olan ve kadınlardan tarafından özenle hazırlanan 7 ton mesir macunun duası yapıldı.

1 hafta önce BALIKESİR

Edremit Demokrasi Platformu, 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin açıklama yaptı.

1 hafta önce YEREL MEDYA KOORDİNASYONU

"Terör örgütü üyeliği" iddiasıyla yargılanacak olan gazeteci Ahmet Erkan Yiğitsözlü, basın örgütlerine ve sivil toplum kuruluşlarına davayı izlemeleri için çağrıda bulundu.

1 hafta önce SPOR

Milli cimnastikçi Adem Asil, İtalya'da düzenlenen Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nın halka aletinde bronz madalya elde etti.

1 hafta önce Genel

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 1 kişinin yaralandığı trafik kazası, Ankara yönünde ulaşımda aksamaya neden oldu.

1 hafta önce MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre Belediyesi’nin borcunu açıkladı. Belediye binası önünde asılan pankartla borçları duyuran Başkan Balaban, “1 milyar 103 milyonluk rakamla Türkiye’deki en borçlu ilçe belediyelerinden biriyiz. Bunu bahane etmeyecek, bu sorunu da kısa sürede çözeceğiz” dedi.