Şarkıcı Atilla Taş ve eşi, Beşiktaş'ta bir barda iddialara göre; dışarıya çıkarılmak istendi. Taş, işletmecilerle kavga etti. Olay yerine gelen polise de mukavemet gösterdiği Taş ve eşi gözaltına alındı. Taş tutuklanırken eşi ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

23 Aralık 2023’te tutuklanan Taş,  X hesabından  serbest kaldığını duyurdu.

“Olm siz ne hayırsız bi topluluksunuz. İnsan bi don atlet neyin gönderirdi, vefasız köftehorlar.” diyen Taş şunları dile getirdi:

“Bir video çekip her şeyi anlatacağım merak etmeyin. Film gibi olaylar, yatarı bile olmayan bir mevzudan yatırdılar yine. Ben kedinin kuyruğuna bassam yine yatardım. Bir de ardını önünü kestikleri videoları servis etmişler. Peki susacak mıyım, tabii ki hayır! Sivil polis beni neden takip eder, onu anlamış değilim sadece!”

🔴Polise mukavemet iddiasıyla tutuklanan Atilla Taş serbest bırakıldı

Taş: Her şeyi anlatacağım merak etmeyin. Bir de ardını önünü kestikleri videoları servis etmişlehttps://t.co/LidxQHl9WD pic.twitter.com/Kkn8kAnjl8

— dokuz8haber (@dokuz8haber) January 26, 2024 >

 Screenshot 2024 01 27 At 00 01 45 X'te Atilla Taş Olm Siz Ne Hayırsız Bi Topluluksunuz. İnsan Bi Don Atlet Neyin Gönderirdi Vefasız Köftehorlar. 😎 Https T.co 70Rkliqadc X

Screenshot 2024 01 27 At 00 01 37 Atilla Taş (@Atillatasnet) X