Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP'den, Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenler tasfiye edildiği iddiası ile istifa etti. İlgezdi, istifasının ardından düzenlediği basın toplantısında da, "Partide çok açık şekilde Kürt ve Alevi tasfiyesi yapılıyor" dedi. İlgezdi, ayrıca İstanbul'da adayların 'Karadeniz lobisi' ile belirlendiğini de iddia etti.

İlgezdi, "Sayın bakalım kaç tane Trabzonlu var? CHPilk kez böyle bir süreci ve dönemi yaşıyor. Seçim sonuçlarını beraber yaşayacağız. Battal İlgezdi olarak sahadayım. Bu işlerin nasıl olacağını herkes görecek. 1 Nisan sabahı hem Ataşehir'e hem İstanbul'a bakacağız" ifadelerini kullandı.

GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Battal İlgezdi, sert iddialar ile istifa etse de CHP vekili eşi Gamze Akkuş İlgezdi'den destek gelmedi. Gamze Akkuş İlgezdi, X hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Eskişehir Aday Tanıtım Toplantısı'nı paylaştı.

CHP'den istifa eden Battal İlgezdi'nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi'den dikkat çeken paylaşım! CHP'den istifa eden Battal İlgezdi'nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi'den dikkat çeken paylaşım!

Screenshot 2024 01 26 At 23 17 14 Gamze Akkuş İlgezdi (@Gamzeilgezdi) X