Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Yıldız Sanayi Sitesi'ne gitti. Kılıçdaroğlu, esnaflara simiti götürüp ziyarette bulundu.

Gazeteci Murat Yetkin'in haberine göre; Kılıçdaroğlu çevreden esnaf ve çalışanların da katıldığı çay sohbetine," Siyasetin giriş kapısı var, ama çıkış kapısı yoktur” sözleriyle başladı ve şöyle sürdürdü:

“Girdik siyasete, tamam. Çıkmak istesen de çıkamıyorsun. Her halükârda ilgilenmek zorundasın. Memleketin dünya kadar sorunu var; ilgilenmek zorundasın.

Görüş beyan etmesen bile bakmak, öğrenmek, konuşmak, dinlemek zorundasın. Vatandaşın derdi nedir, ne değildir? Çünkü değişiyor… Ortam değişiyor, dertler değişiyor, insanlar değişiyor. Bu değişimi siyasetçinin islemesi lazım

Rahmetli Demirel Cumhurbaşkanlığını bıraktıktan sonra bırakmadı siyaseti. Ben gittiğimde önünde kitaplar, yanında misafirler, onlarla konuşurdu, bir şeyler söylerdi.

Biz de tabii arada bir şeyler söyler, sorardık, öğrenmek için. Deneyim ayrı bir şey."

"PARTİMİN BAŞARILI OLMASINI İSTİYORUM"

Kılıçdaroğlu ise CHP’deki gelişmeler ve parti içi siyasetin sorulması üzerine, “Partimin başarılı olmasını istiyorum. Parti içi meseleleri asla dışarıda tartışmam” dedi.

DİKKAT ÇEKEN İKİ LEVHA

Kılıçdaroğlu’nun davetini kabul edip ziyaretine gittiği dükkandaki iş tezgahına asılı iki tabela dikkat çekti. Bunlardan birisi Ekrem İmamoğlu’nun kullandığı “Her şey çok güzel olacak” sloganıydı. Diğeri de "Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursunuz” sözleri.

Dikkat Çeken Levhalar