İftar öncesinde konteyner kente giden CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Tutdere, “Başkan Tutdere” sloganlarıyla karşılandı. Vatandaşlar, konteyner evleri tek tek ziyaret eden Tutdere’ye destek mesajlarını iletti.
Ardından vatandaşlara seslenen Tutdere, göreve geldiklerinde ilk işlerinin peyderpey vatandaşın barınma sorununu çözeceklerini söyledi. Konteyner kentlerdeki altyapı, temiz su, hijyen ve ulaşım sorununu da çözeceklerini belirten Tutdere, Belediyede torpil düzenine son vereceklerini ve gençler için istihdam alanını açacaklarını dile getirdi.  

“SOSYAL YARDIMLARI 3 KATINA ÇIKARACAĞIZ”

Göreve geldiklerinde sosyal yardımları 3 katına çıkaracaklarına dikkat çeken Tutdere, “Kardeşiniz olarak yanınızdayım, Adıyaman Belediyesinde torpil düzeni kalmayacak bitireceğim. Tutdere hepinizin kardeşidir, hepinizin adayıdır. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız. Adıyaman’ımıza, gençlerimize sahip çıkacağız.  Bu memlekette artık hiçbir ayrım yapmadan herkese yardımcı olacağız. Adıyaman Belediyesi sadece Ramazan’dan Ramazan’a, bayramdan bayrama değil her zaman yanınızda olacak.” diye konuştu. 
Tutdere, konuşmasının ardından iftar çadırına geçerek vatandaşlara yemek dağıttı.