Aydın Erbeyli Mahallesi’nde Aydın-İzmir kara yolu kenarında bir kadının hareketsiz yattığını görenler, jandarmayı aradı.

Olay yerine gelen ekipler, üzerinden kimlik çıkmayan 35 yaşlarındaki kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Kadının cesedi, savcının incelemesi sonrası otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü.

Yol üzerindeki Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarında inceleme yapan ekipler, kadına hafif ticari aracın çarptığını belirledi. Plakası belirlenen aracın sürücüsünün yakalanması için çalışma sürüyor.

Samsun’da 20 yaşındaki İlklima Naz Akbörü

16 Ekim’de Samsun'un Atakum ilçesinde tabanca ile vurularak öldüğü belirlenen İlklima Naz Akbörü'ye (20) ait mektup bir ortaya çıktı. Mektupta adı geçen D.S. (27) ile A.S. (20) isimli şüpheliler, gözaltına alındı.

Elazığ’da Hüsniye Keskinbaş

15 Ekim’de Elazığ'da iddiaya göre arkadaşı olduğu Hüsniye Keskinbaş'a saatlerce işkence ettikten sonra öldüren N.Ü. isimli kişi, cesedi çöp toplama merkezi yakınındaki yolun kenarına attı. Jandarma ekiplerince yapılan çalışma sonucu katilin kimliği belirlenirken olaya karışan bir kişi ile birlikte yakalanan N.Ü. cinayeti itiraf etti. Gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli'de Afganistan uyruklu Nadia Noori

10 Eylül’lde Denizli'de Afganistan uyruklu Nadia Noori'yi (30) fare zehirli pilavla öldüren, ellerini ve ayaklarını bağlayarak battaniyeye saran, el arabasıyla 2 kilometre taşıyıp yol kenarına atan şüpheli Afganistan uyruklu Sabour Sakhizadeh'in (21), cinayeti itiraf etti. Sakhizadeh'in, birlikte intihar etmek için yaptığı pilavdan az yediğini, sevgilisini öldürdükten sonra yanına yatıp ağladığını söylediği öğrenildi.