Yenimahalle Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında eğitim-öğretim yılı ara tatilini, çocuk oyunları temalı Çocuk Tiyatro Festivali ile geçirecek.

Festival, 15 Kasım Salı günü, iki seans olarak saat 13:00 ve 15:00’te Belediye’nin Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek “Pinokyo” adlı tiyatro oyunu ile başlayacak.

Başkent Kültür Sanat Tiyatrosu’nun sergileyeceği oyunlar, 17 Kasım Perşembe Küçük Prens, 18 Kasım Cuma Çizmeli Kedi saat 11:00 ve 14:00 seansları ile Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Yıldız Kenter Tiyatro Salonu’nda devam edecek. Çocuklarını oyunlara götürmek isteyen vatandaşlar, biletleri 7 Kasım Pazartesi gününden itibaren belediye yanında yer alan Dört Mevsim Tiyatro Salonu’ndan ücretsiz olarak temin edebilecek.

“TİYATRO FESTİVALİMİZE KATILACAK TÜM ÇOCUKLARIMIZA ŞİMDİDEN İYİ SEYİRLER DİLİYORUM”

Tüm çocukları festivale davet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Amacımız, aydınlık yarınımız olan çocuklarımızın yaşadığı çevreye ve topluma duyarlı, bilim ve sanatla iç içe yaşayan bireyler olarak yetişmesidir. Çocuklarımızın ara tatillerinin dolu dolu, eğlenceli geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Tiyatro festivalimize katılacak tüm çocuklarımıza şimdiden iyi seyirler diliyorum” dedi.