Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında lider Galatasaray, 99 puanla, 93 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe ile 19 Mayıs'ta karşı karşıya gelecek.

Yapy zeka GPT-4o derbi ile ilgili skor tahmininde bulundu. GPT-4o, “Kesin bir tahmin yapmak zor çünkü maçların sonucu birçok faktöre bağlı olabilir. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki maçlar genellikle heyecanlı geçer, bu yüzden zorlu bir mücadele olacağını tahmin ediyorum. Genel bir tahmin yapmam gerekirse, 1-1 berabere kalma veya 2-1 gibi minimal bir farkla bir takımın galip gelmesi mümkün olabilir. Fenerbahçe'nin biraz daha önde olduğunu söyleyebilirim. Ancak bu sadece bir tahmin ve maçın gerçek sonucunu etkileyebilecek birçok faktör var. Futbolun heyecanı da tam olarak burada” dedi.

"FENERBAHÇE KAZANIRSA ŞAMPİYONLUK YARIŞINI SON HAFTALARA TAŞIYABİLİR"

Derbinin sonuçları hakkında da GPT-4o şu yorumu yaptı:

“Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki puan farkı ve şampiyonluk durumu maçın önemini artırıyor. Galatasaray'ın maçı beraberlikle bitirmesi durumunda şampiyonluğunu ilan etmesi, maçın atmosferini ve takımların motivasyonunu etkileyebilir. Bu tür derbi maçlarında takımlar genellikle daha fazla motive olur ve sahaya daha odaklanır. Fenerbahçe'nin puan farkını kapatma şansı var. Bu maçı kazanırsa, şampiyonluk yarışını son haftalara taşıyabilir.”