Armağan Kabaklı ve Ali Taş, Akdeniz Bölgesinde yaşanan tartışmaları konukları ile değerlendirdi.

MUHİTTİN BÖCEK, TÜRGEV'İN YURDUNU GERİ ALMAK İSTEMİYOR

Ali Taş, Antalya'da Türgev'e tahsis edilen yurda ilişkin tartışmaları değerlendirdi. Taş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in bu yurdu geri almak istemediğini söyledi. Taş, Antalya büyükşehir Belediyesi'ne yönelik eleştirilerin de sürekli belediye tarafından boşa çıkarılmaya çalışıldığını ifade etti. Bu Türgev tartışması CHP Genel Merkezi ile Antalya yereli arasında da tartışma yaratıyor. 

ANTALYA B.BELEDİYESİ MANİPÜLASYON YAPIYOR

Antalya eski Baro başkanı Polat Balkan Türgev'e verilen yurda ilişkin tartışmaları değerlendirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin çok ciddi tartışmaların içinde olduğunu belirten Balkan, "Antalya Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklama ile manipülasyon yaptı. Soru sordum cevap vermediler. Büyükşehir Belediyesi bu yurdu almak isterse hukuki olarak da alabilir. Belediye suskun kalmamalı" dedi.

ADANA'DA TARIMDA CİDDİ SORUNLAR VAR

Adana Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Feyzullah Korkut  Adana'daki tarım sezonunu anlattı. Korkut çok ciddi sorunların yaşandığını belirtti. Buğday fiyatlarına ilişkin de herhangi bir açıklama yapılmadığını belirten Korkut şunları söyledi:

"Buğday fiyatları 8 lirada aşağı olmalı dedik ama serbest piyasada 6,6.5 liradan alındığını gördük. Açıklama yok. Ciddi bir kıtlığın yaşanacağı bir sezona doğru gidiyoruz.