Antalya'da yapılan Altın Portakal Film Fetivali bir çok tartışmayı da beraberinde getirdi. Sadece Altın Portakal değil Antalya ve Adana'da yapılan TSO seçimleri ile Baro seçimleri de kentlerin gündemini belirledi. 

Armağan Kabaklı ve Ali Taş, DİSK Antalya Şube Başkanı Vedat Küçük ile birlikte Akdeniz bölgesinde öne çıkan gelişmeleri değerlendirdi. 

BELEDİYE DURUMU MANİPÜLE EDİYOR

Vedat Küçük, işçilerin 9 gündür grevde olduğu Kumluca Belediyesi grevini anlattı. Sürecin mayıs ayında başladığını belirten Küçük, "Biz 10.500 lira brüt maaş istedik. Onlar 9.500 teklifi yaptı. Ama onlar durumu manipüle etti" dedi. 

Gazeteci Ali Taş ise CHP'li Kumluca Belediyesi'nin işçilere yönelik tavrını eleştirdi ve kamuoyu suskunluğunu eleştirdi. Taş, "Kumluca Belediyesi CHP'li Belediye. CHP yönetimi bu konuda hiçbir açıklama yapmıyor. AKP belediyesi olsaydı kıyameti koparacak insanlar susuyor." dedi. 

ANTALYA'DA TSO SEÇİMLERİ İPTAL EDİLDİ

Gazeteci Ali Taş iptal edilen ve çok tartışılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine ilişkin ise 

"İptal edilen TSO seçimleri için karar yarın açıklanacak. Türkiye'nin mevcut siyasi atmosferinde her şey olabilir."

SON YILLARIN EN TARTIŞMALI ÖDÜL TÖRENİ OLDU

Altın Portakal ödül töreninde yaşananlar da tartışıldı. Açılışta Vali ve Kültür Bakanı vardı. Kapanışta ise ne vali ne de Kültür Bakanı vardı. Altın Portakal ödül töreninde yapılan konuşmalar ana akım medyada ve ajanslarda çok geçmedi. Her sahneye çıkan politik mesaj verdi. 

ADANA'DA LEZET FESTİVALİ

Adana'da yaşanan Lezzet Festivali ile ilgili yaşanan tartışmalara değinen Armağan Kabaklı, fenomenler Adana'ya getirilip yedirilip içirilip gönderildi. Garibanlar da tavuk döner sırasına girdi. 

ADANA DEMİRSPOR İSYAN ETTİ

Gazeteci Armağan Kabaklı ayrıca "Adana Demirspor'a yönelik haksızlık karşısında kent kenetlenmiş durumda" dedi.