Türkiye İşçi Partisi Milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık, HaberTürk sunucusu Veyis Ateş ve firari Sezgin Baran Korkmaz konuşmalarının iki dakikalık ses kaydını yayımladı.

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık, HaberTürk sunucusu Veyis Ateş ve Sezgin Baran Korkmaz konuşmalarının iki dakikalık ses kaydını yayımladı.

YOUTUBE LİNKİ PAYLAŞILDI

Şık, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Veyis Ateş ile Sezgin Baran Korkmaz arasında geçen 12 dakikalık konuşmanın, İsmail Saymaz’ın bugünkü yazısında bahsettiği kısmına ait ses kaydı budur” diyerek görüşmenin ses kaydına ait YouTube linkini paylaştı. Ses kaydına göre konuşulanlar: Veyis Ateş: Şu an canın yaralı, kızgınsın, öfkelisin, dünyayı ateşe verirsin. Bu tarafın hassasiyet duyduğu şeyi sana iletmek istiyorum Sezgin Baran Korkmaz: Masaya sen otur benim yerime Veyis Ateş: Nasıl istersen. Senle ilgili beklenti ve istedikleri ses çıkarmadan bir süre beklemen. Samimiyetini göstersin, gerekeni yaparız diyorlar. Sezgin Baran Korkmaz: Samimiyetimizi nasıl göstereceğiz abi Veyis Ateş: Söz ettiğim meblağı istiyorlar Sezgin Baran Korkmaz: 10 milyon Euro'yu verdiğim zaman   https://twitter.com/sahmetsahmet/status/1406517067516366850?s=20