Uzay sektörünün girişimcilik buluşması olan "Uzay Çağında Bir Vadi" etkinliği 13-14 Nisan tarihlerinde Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin dört bir yanından üniversitelerin, teknoloji geliştirme bölgelerinin ve uzay sektörüne hizmet ya da ürün sunan firmalarının katılacağı etkinlik toplamda 2 gün ve 4 farklı panelden oluşacak.

"ÖĞRENCİ, AKADEMİSYEN VE GİRİŞİMCİLER BİR ARADA OLACAK"

Etkinlik panellerinde bir araya gelen sektör firmaları sonrasında sahneyi uzay sektörüne yönelik bir fikri ya da girişimi bulunan üniversite öğrencilerine, akademisyenlere ve girişimcilere bırakacak.

Etkinlikte panellerin yanı sıra katılımcıların bir diğer katılımcıyla doğrudan etkileşime geçebilmesi için fuaye alanında katılımcı stantları bulunacak.

"BİREBİR GÖRÜŞME İMKANI..."

Etkinlikte fikrini ya da girişimini diğer bir katılımcı ile özel olarak paylaşmak isteyen katılımcılar Bilişim Vadisi’nde bulunan toplantı odalarında birbirleri ile görüşme imkanı yakalayacak.

Öte yandan etkinlik, "Uzay Çağında Yolculuk Açık Bilim İletişim Platformu" tarafından organize edilecek ve detaylı bilgi ile etkinlik kaydı işlemleri için  (vadi.uzaycaginda.com) sitesi kullanılabilecek.

Platform ile iletişime geçmek için ise ([email protected]) adresi kullanılabilir durumda olacak.