Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Flash TV'nin konuğu oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimide eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli mutabakat ile son günlerde gündeme gelen Özdağ, Fatih Ertürk'ün sorularını yanıtladı.

Özdağ, Ahmet Kaya'nın vefatı dolayısıyla yayımlanan mesaj üzerinden CHP Başkanı Özgür Özel'i hedef aldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk karşıtlığı üzerinden propaganda yapan Kadir Mısıroğlu ile Ahmet Kaya'yı bir tutan Özdağ, şunları sarf etti:

"Ahmet Kaya Türk ordusunu, Türk jandarmasını, Türk öğretmenlerini, çoluğu çocuğu katletmiş bir terör örgütünü öven adamdır. Bu adam için üzüntü bildiremezsin. Nasıl fesli için üzüntü bildiremiyorsan bunun için de bildirmezsin. Birisi fesli birisi fessiz. Kadir Mısıroğlu ile Ahmet Kaya'nın ne farkı var? Benim için hiç farkı yok, ikisi de Türkiye'nin düşmanı. Birisi şeriat kisvesi altında öbürü bölücülük kisvesi altınd Atatürük'ün kurduğu cumhuriyeti yıkmak için çalışıyolar."

ÖZGÜR ÖZEL'İN PAYLAŞIMI NEYDİ?

CHP Lideri Özgür Özel, 16 Kasım'da "Vefatının 23'üncü yılında dinlemekten bıkmayacağımız şarkıların sahibi, son yıllarını vatanından ayrı geçirmek zorunda bırakılan Ahmet Kaya'yı saygıyla anıyorum" paylaşımını yapmıştı.