SES Kocaeli Gazetesi sahibi Güngör Arslan'ın, ofisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) kınama mesajı yayınladı. "Saldırıyı şiddetle kınıyoruz, Failler ve emri verenler en ağır şekilde cezalandırılmalı."

Ses Kocaeli Gazetesi imtiyaz sahibi ve gazeteci Güngör Arslan, Kocaeli merkeze bağlı Cedit Mahallesi’ndeki ofisinde bulunduğu esnada kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı sonucu ağır yaralanan Arslan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TGS, "SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS)'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Ses Kocaeli İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Güngör Aslan, bugün İzmit'te gerçekleşen silahlı saldırı sonucunda katledildi. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Failler ve emri verenler en ağır şekilde cezalandırılmalı.

Ses Kocaeli İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Güngör Aslan, bugün İzmit'te gerçekleşen silahlı saldırı sonucunda katledildi. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Failler ve emri verenler en ağır şekilde cezalandırılmalı. pic.twitter.com/A8xePqTa8K

— TGS Ankara Şubesi (@TGSAnkaraSubesi) February 19, 2022

GAZETECİ ARSLAN, YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Gazeteci Güngör Arslan, yarın öğle namazına müteakip Fevziye Camii’nde kılınacak namazın ardından Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verilecek.