TESKİ kendi imkanlarıyla ve düşük maliyetle, 11 ilçede etkin ve verimli bir şekilde hizmet verebilmek amacıyla, araç filosunu genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Büyükşehir ve TESKİ olarak her geçen gün daha da güçlendiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şunları söyledi:

“Tekirdağlı vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde ulaştırma adına araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Yeni aldığımız kepçelerimizin yanı sıra halihazırda kullanılan vidanjör ve sepetli platform araçlarımızı da revizyondan geçirerek kalite, verimlilik ve hizmet sürelerini de artırmış olduk. Yaklaşık 6.5 milyon TL’lik yatırımla, filomuza dahil ettiğimiz ve revizyondan geçirerek yenilediğimiz tüm araçlarımızın şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Başkan Albayrak, gerek yeni alınarak gerekse de revizyon yapılarak araç filosuna dahil edilen iş makineleri ve diğer araçları inceleyerek, TESKİ Genel Müdürü Turhan Toprak’tan araçların kullanılacağı alanlar ve çalışma kapasiteleri ile ilgili bilgi aldı.