Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen iftar programında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şunları söyledi:

"HER BİRİNİZLE GURUR DUYUYORUM"

“On bir ayın sultanı Ramazan ayı kardeşliğin, paylaşmanın ve yardımlaşmanın ayıdır. Bizler mutlu günde de, kara günde de birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden bir milletiz. Bilindiği gibi 6 Şubat’ta meydana gelen büyük deprem felaketinde milletçe sarsıldık. Afet sonrasında halkımızın gösterdiği dayanışma her türlü takdirin üzerindedir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak deprem haberini alır almaz tüm imkânlarımızı seferber ettik. Bu süreçte büyük emek ve üstün gayretlerle depremzede vatandaşlarımıza yardıma koştunuz. Gerektiğinde kendi hayatlarınızı tehlikeye atma pahasına enkaz altındaki depremzedeleri kurtardınız. Çok zor koşullar altında görevinizi en iyi şekilde yaptınız. Her birinizle gurur duyuyorum.

DEPREM BÖLGESİNDE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ FEDAKÂRCA ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Zorluklar karşısında ortaya koyduğumuz mücadele birlik ve beraberlik ruhumuzu daha da güçlendirdi. Ramazan ayı vesilesiyle sizlerle bir araya gelmek istedik. Siz değerli çalışma arkadaşlarıma deprem bölgesinde yapmış olduğunuz fedakârca çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, mübarek Ramazan ayının tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.” 

İftar programı sonrası deprem bölgesinde üstün başarı gösteren personele teşekkür belgesi takdim edildi.