Tarsus Belediyesi’nin çiftçilere ücretsiz olarak dağıttığı ata ve yerli tohum karpuz, susam ve sandal domatesinin hasadı, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Başkan Bozdoğan karpuzları keserek ürün katilesini kontrol etti, çiftçilerle sohbet etti.

Hasadı gerçekleştirilen ürünler vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak.

"ÜRÜNLERİMİZİN VERİMİ ÇOK YÜKSEK"

Sürdürülen tarım hizmetleri ile ilgili memnuniyetini dile getiren çiftçi Ali Sarıçiyan ve Meral Sarıçiyan, "3-4 ay önce Tarsus Belediyesi’nin çiftçilere gerçekleştirdiği fide desteğinden faydalanarak tarlamıza karpuz, susam ve sandal domates ekimi gerçekleştirdik. Başkanımızın çiftçilere gerçekleştirdiği hizmetlerden çok memnunuz. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünden ekipler süreci yakinen takip ederek bizlere çeşitli bilgiler de verdiler. Ürünlerimizin verimi çok yüksek. Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ederiz" diye konuştu.

Tarsus Belediyesi Ziraat Mühendisi Mehmet Özer de çiftçilere ve üreticilere yönelik destek çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ürün kalitesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.