Manisa'da 1979 yılında evinin kapısında faşistler tarafından silahla vurularak öldürülen Ticaret Lisesi Müdürü Süleyman Yanmaz için dostları bir anma programı düzenledi. 
Laleli Mahallesi'nde bir kafede düzenlenen etkinliğe; Yanmaz'ın vurulduğu gün yanında bulunan kardeşi Hamza Yanmaz, yengesi Semra Yanmaz, öğretmen arkadaşları ve çok sayıda dostu katıldı. 

Süleyman Dönmez anma
SÜLEYMAN YANMAZ'IN KATİLLERİ YAKALANAMADI 


Abisi Süleyman Yanmaz'ın faşistler tarafından katledildiği gün 30 Ocak 1979 tarihinde evde birlikte olduklarını belirterek o güne ilişkin şunları anlattı “ Abim katledilmeden önce apartman girişine “Katil Müdür Defol” yazısı yazılmış, apartman girişine kanlı bir çocuk tişortu bırakılmıştı. Abim okuldan eve gelmişti. Evde Abim yengem ve ben vardık. O tarihte 6 yaşında olan yiğenim Devrim Gül Yanmaz okuldan dönmemişti. Kapının zili çaldı, abim açmak için kapıya yöneldi. Kapıyı açar açmaz silah sesleri geldi. Yanına ulaşana kadar  kurşun sıkmaya devam ettiler. Abimi öldüren katiller hızla kaçtılar. Abimi hastaneye götürdük ama kurtarılamadı. Rahmetli Abimi memleketimiz olan Denizli'deki Aşağıseyit Köyüne defnettik. Mezar taşına “Süleyman Yanmaz (1949-30.01.1979) Devrim Şehidi” yazdırmıştık. 12.Eylül.1980’den sonra MİT’ten birileri gelip mezar taşını söküp götürdü. Sonra bizi sıkıyönetim savcılığından çağırıp ifademizi aldılar.Sonraki yıllarda bu mezar taşını defalarca istedik vermedikleri gibi, istemememiz için uyardılar. Katilleri Maalesef bulunamadı.Abimin kaybı ailemizde derin yaralar açtı elbette, ancak onun değerlerine sarılarak mücadele etmeyi hiç bırakmadık. Kardeşleri, O'nun mücadelesini bir bayrak gibi devralarak sürdürdü ve sürdürmekteler bugün de” dedi. 


“MANİSA'DA TOPLUMSAL MÜCADELE VE SİYASİ CİNAYETLER”


Bedriye Aksakal, Hasan Çırpan, Hakkı Altınok Süleyman Yanmaz'la ilgili anılarını anlatırken, V. Turan Kayacık da yazdığı bir şiiri okudu.  Öte yandan, Manisa'da katledilen devrimci hareketin önder isimlerinin yer aldığı “Manisa'da Toplumsal Mücadele ve Siyasi Cinayetler” kitabını hazırlayan Muzaffer Beken, Süleyman Yanmaz'ı da anlattığı kitabını imzalayarak Hamza Yılmaz'a hediye etti.