1 hafta önce GÜNDEM

Sarıyer Gümüşdere Mahallesi’nde domatesten bibere, patlıcandan karpuza 12 yazlık fide ücretsiz dağıtıldı. İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu adına Gümüşdere ve Kısırkaya Mahallesi’nde geçimini topraktan kazanan çiftçilere fide dağıtımı yapan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, “Halkın yanında olmak ayrı bir şey, olur gibi görünmek ayrı bir şey” dedi.

1 hafta önce GÜNDEM

İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki devlet hastanesinde 1 Mayıs ile ilgili çalışma yürüten Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası’nın yöneticisi ve üyelerine güvenlik müdahale etti. Sendikadan yapılan açıklamada, “Hastane yönetimi, sorunları çözmek yerine; sorunları dile getiren sendikamız yöneticilerine saldırıyor. Bu saldırıyı kınıyoruz” denildi.

1 hafta önce GÜNDEM

KESK Eş Genel Başkanı Ayfer Koçak, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda olmanın Anayasal bir hak olduğunu belirterek, "Kaygımız yok" dedi.

1 hafta önce EKONOMİ

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 2,05 değer kazancıyla günü 9.915,62 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışını gerçekleştirdi.

1 hafta önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta Washington'a yapacağı ziyaret ertelendi.

1 hafta önce Genel

Ankara'daki teleferik, Mimarlar Odası'nın 2013'te açtığı davanın sonuçlanmasıyla süresiz olarak kapatıldı.

1 hafta önce EMEK DÜNYASI

İzmir’de grevin sürdüğü Lezita‘da şirket işçilerin hakkını vermek yerine onlara yüksek sesli şarkılar dinletmekle meşgul.

1 hafta önce YEREL

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sulama göletine giren genç, hayatını kaybetti.

1 hafta önce DÜNYA

Eski Avustralya Başbakanı Scott Morrison, başbakanlığı döneminde anksiyete ilacı kullanmak zorunda kaldığını açıkladı.

1 hafta önce SAĞLIK

Bayındır Söğütözü Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mutlu Güngör, Her gün en az 45-60 dakika egzersiz yapmanın kalp sağlığı için önemli olduğunu, egzersiz yapmanın, kan basıncı kontrolünü sağlayarak şeker ve kolesterol düzeylerini düşürdüğünü bildirdi.