Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Salı Resitalleri’, aralık ayında Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde düzenlenecek iki konserle, 2022 yılına veda etmeye hazırlanıyor. 

‘Salı Resitalleri’, bu ay da iki konserlerle Şişlili sanatseverlerle bir araya gelecek. Aralık ayı konser programı kapsamında, 13 Aralık günü Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de düzenlenecek ilk konserin konukları; devlet sanatçısı ve piyanist Gülsin Onay ve soprano Burcu Hancı olacak. ‘Salı Resitalleri’nin aralık ayının ikinci ve son programında ise Türkiye’nin önde gelen opera sanatçılarından, bas-bariton Burak Bilgili; genç soprano Ecem Arıcasoy Yazoğlu, bariton Serhan Bali ve usta piyanist Fügen Yiğitgil ile birlikte, 27 Aralık’ta Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de sahne alacak. 

RESİTALLER YENİ YILDA DA DEVAM EDECEK

Klasik müzik yazarı ve programcısı Serhan Bali’nin sanat yönetmenliğinde, 2023 sezonu boyunca her ayın iki salı akşamı düzenlenecek olan resitallerde, Türkiye’nin seçkin müzisyenleri yerli ve yabancı bestecilerin klasik müzik eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerini de sahneye taşıyacak. Bali, müzikseverlerin dinleme deneyimlerini zenginleştirmek amacıyla, konserlerde sanatçılarla mini sohbetler edecek ve eser açıklamaları da yapacak.