Edirne’de bir firma müşterilerinin evlerinden aldıkları kirli çamaşırları yıkayıp kurutup poşetli halde adrese teslim etmeye başladı. Vatandaş, 7 kilogram kirli çamaşırını bu şekilde 29 lira karşılığında yıkatabiliyor.

Edirne’de bir firma müşterilerinin evlerinden aldıkları kirli çamaşırları yıkayıp kurutup poşetli halde adreslerine teslim ediyor. Firmanın sahibi Ümit Demirel, Edirne’de uygulamanın talep gördüğünü ifade ederek fiyat konusunda fazla bir artışa gitmeyi düşünmedikleri söyledi.

"UYGULAMAYA İHTİYAÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM"

Demirel, uygulamayı kullananların daha çok öğrenci ve bekarlar olduğunu belirterek, şunları söyledi: 

"Kendimde yıllar önce öğrenciyken çamaşırla ilgili birçok sorunumuz oluyordu yıkamayla ilgili. Hem yıkama hem kurutma aşmasında. Bu aklıma geldi. Yıllar sonra Edirne’deki öğrenci arkadaşların çamaşırla ilgili sıkıntılarını gidermek için böyle bir uygulamaya ihtiyaç olduğunu düşündüm. Uygulama üzerinden sipariş veriyor. Müsait oldukları tarih ve saatte bizim ücretsiz servisimiz adreslerinden çamaşırlarını alıyor, işletmemize getiriyor. Çamaşırlar burada aynı evdeki gibi yıkanıyor. Evde nasıl kurutuluyorsa, o şekilde kendi halinde kurutma odamızda kurutuluyor. Biraz daha acil kuruması gereken çamaşırları kurutma makinesinde kurutabiliyoruz. Kuruyan çamaşırları güzelce katlıyoruz, poşetliyoruz, kullanıcılara ulaştırıyoruz. Yine ücretsiz servisimizle.

Talep şu an güzel. Beklediğimiz gibi gidiyor. Fiyatımız kampanya fiyatı. Daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek için kampanyalı fiyatımız var. Bu fiyatı çok fazla artırmayı düşünmüyoruz. Hizmet kitlemiz öğrenciler ve bekarlar olduğu için ekonomik olması açısından fiyatı yüksek tutmayı düşünmüyoruz."