Seyhan Belediye Başkanı Arif Kemal Akay, Akkapı Spor Kompleksi’ni ziyaret ederek tenis ve basketbol eğitimi alan çocuklar ile bir araya geldi. Akay, “Her zaman sizlerin yanındayız. Yapılan çalışmaların sizlere sağlayacağı faydalar çok. Kurslarımızı yaygınlaştırarak spor yapan kişi sayısını fazlalaştırmak istiyoruz” dedi.

Seyhan Belediyesi Spor Müdürlüğü, ücretsiz kurslarıyla Seyhanlılara hizmet veriyor. Kurslarda futbol, basketbol, voleybol, hentbol, tenis, jimnastik, muay-thai, kick boks, atletizm, wushu, taekwondo, fitness, satranç, yüzme ve pomem-besyo hazırlık eğitimi veriliyor.

Kursların düzenlendiği Akkapı Spor Kompleksi’ni ziyaret ederek tenis ve basketbol eğitimi alan çocuklarla bir araya gelen Seyhan Belediye Başkanı Arif Kemal Akay, şunları söyledi:

“Her zaman sizlerin yanındayız. Yapılan çalışmaların sizlere sağlayacağı faydalar çok. Kurslarımızı yaygınlaştırarak spor yapan kişi sayısını fazlalaştırmak istiyoruz.

Spor bizim için çok önemli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak için spora yönelmelerini sağlamalıyız. Bunun içinde imkânlarımız dâhilinde desteğimizi esirgemiyoruz. Gösterilen ilginin bir hayli fazla olması bizleri mutlu ediyor. Çocuklarını spora teşvik eden ailelere de teşekkür ediyorum.”