Haber: Hülya Kılınç


CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen aday adaylığı açıklamasına CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, Şehzadeler İlçe Başkanvekili Mert Özkösemen, Bitlisliler Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, CHP eski Manisa İl Başkanı Semih Balaban, sivil toplum kuruluşları, gençler yoğun ilgi gösterdi. Başkan aday adaylarından Hakan Gürtunca ve Nurettin Dingaz da Ziya Çiçek’e destek verdi. 

ziya çiçek


“BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYELERİNDE CHP'NİN BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ”


CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, açıklama öncesi yaptığı konuşmada Ziya Çiçek'e çıktığı yolda başarı dileklerinde bulunarak Manisa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde CHP’nin bayrağını dalgalandıracaklarını ifade etti. 


Şehzadeler Belediye başkanlığı için CHP'den aday adaylığını açıklamak için kürsüye çıkan Ziya Çiçek, ilçenin sosyal, ekonomik ve altyapı sorunlarına dikkat çekerek, bu sorunları çözmek için yola çıktığını dile getirdi. 


“ŞEHZADELER'İ RANTÇI DEĞİL HALKÇI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA YÖNETECEĞİM”


Belediye Başkanı seçilmesi durumunda Şehzadeler'i rantçı değil halkçı bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceği sözü veren Çiçek şunları söyledi "Sevgili Manisalılar, burada, bu güzel ilçemizin geleceğini inşa etmek için aday adaylığımı açıklıyorum. Bizler, bu ilçenin çocuklarıyız, bu ilçenin hemşehrileriyiz. Bu ilçenin sorunlarını en iyi biz biliriz. Bu ilçede yaşayan her bir vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. Bu ilçe, hak ettiği gibi yönetilmiyor. Bizleri ranta kurban ettiler. 21.yüzyılda uzayda keşif yapılmayan yer kalmadı, uzaya turistik geziler yapılırken Şehzadeler'de çıkmaz sokaklarda adres bulamıyoruz veya adrese ulaşamıyoruz. Bizler, bu yüzyıla layık bir yaşamı yaşamıyoruz. 50 yıl öncesinde böyle idi, böyle kaldı. Mahallelerin bir kısmına hala toplu ulaşım hizmeti götürülememiştir. Biz, bu düzenin, duyarsızlığın değişmesi için aday olduk. Ankara'da sayın genel başkanımız ile başlayan değişim rüzgarının ilçemizi de kapsaması için aday olduk. Yerelden başlayacak değişim rüzgarının iktidar yolunu açması için aday olduk. Rant belediyeciliği değil, halk belediyeciliğini gerçekleştirmek için aday olduk. İlçemizin potansiyelini ortaya çıkarmak için aday olduk. İlçemizde imar sorununu, otopark sorununu çözmek için aday olduk. Siyaseti amaç edinmedik, siyaseti size hizmetin bir aracı olarak göreceğiz. Biz elimizi değil, gövdemizi taşın altına aldık, sorumluluk üstlendik, aday olduk. Elimizdeki fırsatı kaçırmayalım, bu değişim rüzgarını hep beraber yaşayalım. Rantçı belediyeciliği değil, halkçı belediyeciliği kuralım. Her şey güzel olacak.”