Peker, muhalefet partilerinin açıkladığı iddialarda ismi geçen kişilere "Sedat Peker doğru mu söylüyor, yalan mı söylüyor?" diye sormasını istedi ve "Gerisi bende" diye devam etti.  

  

Peker'in açıklamaları şöyle:

"Muhalefet partilerinin benim açıklamalarıma bazı haklı sebeplerle dahil olmadıklarını kabul edebilirim ancak TC vatandaşı olarak şu hakkımın olduğuna inanıyorum: İddialarda ismi geçen kişilere “Sedat PEKER doğru mu söylüyor ya da yalan mı söylüyor?” sorusunu yöneltsinler.

Bugüne kadar ne kendimi ne de bana inanan 40 yaşın altındaki kardeşlerimi mahçup etmediğimi düşünüyorum. İsimlerini söylediğim kişilere beni yalanlatsınlar. Konulara dahil olmadan sadece bunu yapsınlar. Geri kalan bende... Seçime 2 ay kala çok eğleneceğiz çok!"

Öte yandan eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdür Adil Serdar Saçan ise yaptığı bir paylaşımla, Sedat Peker'i doğruladı. Saçan, "Peker beni sevmez, ben de Peker’i. Ama yaptığı paylaşımların bazılarını bizzat yaşadığım için doğrularım. Hatta bazılarını okuyunca bize düşmanlık yapanları daha net anlıyorum. Ne diyeyim, hayat ilginç" diye yazdı.