Ünlü futbolcuların mağdur olduğu dolandırıcılık iddialarıyla ilgili ismi gündeme gelen Seçil Erzan ile ilgili sosyal medyada epeyce arama yapılıyor.

SEÇİL ERZAN KİMDİR, NERELİ, NERELERDE ÇALIŞTI?

Özel bir bankada müdürlük görevinde bulunan Seçil Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Peki, Seçil Erzan kimdir, nereli?

Seçil Erzan, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dünyaya geldi. Eğitimini Çorlu Lisesi'nde tamamlayan Erzan, üniversite eğitimini ise Kocaeli'de gerçekleştirdi. Çorlu’da 10 yıl şube müdürü olarak çalıştıktan sonra Denizbank Bahçeşehir şube müdürlüğüne atandığını belirten Seçil Erzan, 2012 yılında Denizbank'ın Florya şubesinde müdürlük görevinin ardından Levent Büyükdere şubesine müdür olarak atandı.

Denizbank ile Galatasaray arasında 2013’te sponsorluk anlaşması imzalandığı için görevi sırasında dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını yaptı.

Şube müdürü olarak yaklaşık 11 yılda çok sayıda futbolcu, iş insanı ve yakınlarına bir ‘fon’ vaadiyle yüksek para getirisi tavsiyesinde bulundu.