Tuba Ünsal ve Cemal Hünal’ın başrollerini paylaştığı, Sinan Biçici’nin senaryosunu yazıp yönettiği “Sadece Bir Gece”, 25 Şubat Cuma günü vizyona giriyor. Farklı ve iddialı hikâyesiyle adından söz ettirecek olan filmde ayrıca Gürgen Öz, “Bay J” lakaplı Jerji Benveniste, Duygu Şen Benveniste, Bengi İdil Uras ve Anıl Altınöz gibi önemli oyuncular rol alıyor. Filmin afişi James Bond, Kill Bill gibi filmlerin afişlerini tasarlayan dünyaca ünlü tasarımcı Emrah Yücel, afiş fotoğrafları ise ödüllü fotoğrafçı Mustafa Seven imzası taşıyor.

GALAYA YÜZLECE KİŞİ KATILDI

"Sadece Bir Gece" filminin bu akşam Kanyon Cinemaximum’da düzenlenen galasına yüzlerce davetli katıldı. Filmin oyuncu kadrosunun yanı sıra sektörden, kültür sanat ve medya dünyasından çok sayıda kişi ilk gösterimi izlemek için davete katıldı.

AŞKIN EN ZOR SINAVI NEDİR?

Galip Güner ve Elin Ecealp’in yapımcılığını üstlendiği film, aşkı, sadakati ve güveni; evli bir çiftin vermek zorunda oldukları zor bir karar üzerinden sorguluyor. “Bir aşkın en zor sınavı nedir?” sorusuna yanıt aranan filmde, evli bir adamın bir gecelik kaçamağının ardından karısıyla arasında yaşananlar beyazperdeye yansıyor. “Sadece Bir Gece”, kentli modern insanın ilişki, evlilik, sadakat üzerine yaşadığı sorunları evli bir çift üzerinden anlatıyor.

“TEK BİR ŞARTLA...”

Filmin öyküsü kısaca şöyle özetleniyor: “Tamer ve Begüm beyaz yakalı çalışan, modern, şehirli evli bir çifttir. Tamer, arkadaşlarıyla dışarı çıktığı bir gece barda tanıştığı bir kadınla birlikte olur. Kadını bir daha ne arar, ne görüşür. Tamer’in davranışlarından kuşkulanan Begüm onu sıkıştırır ve Tamer itiraf etmek zorunda kalır. Sadece bir gece, alkolün de etkisiyle şeytana uymuştur, yalvar yakar af diler Begüm’den. Begüm bu olayı bir türlü içine sindiremez. Tamer’i evden kovar. Tamer, af dileyince Begüm onu affetmesi karşılığında bir şart öne sürer. Tamer bu zor şartı kabul edecek midir?”

sadece bir gece afis