Dostlarınızın kaliteli ve sağlıklı bir hayatı olabilmesi için, dengeli ve doğru bir mama ile beslemek oldukça önemlidir. Kaliteli markaların başında gelen ‘’Royal Canin’’ kedi maması ile, dostunuzun tüm ihtiyaçlarını karşılayan içeriğe sahiptir. Kedinizin doğumundan, gelişimine kadar en doğru şekilde sağlıklı beslenmesinde rol oynamaktadır.

Patili dostlarınızın severek tüketeceği Royal Canin kedi mamaları, içerik bakımından zengin olan, özel olarak üretilmiş yaş ve kuru kedi mamalarıdır. Dostunuzun severek tüketeceği çeşitlerde üretilmiştir.

Royal Canin Babycat ve Yavru Kedi Maması

Mother & Babycat kedi maması hamilelik ve emzirme döneminde olan kediler için özel olarak üretilmiştir. Enerji ihtiyaçlarını karşılamak ve sağlıklı gelişmeleri için formüle edilmiştir.  4 aya kadar olan yavru kediler ve anne sütüyle beslenen kediler içindir.

Royal Canin Mother & Babycat kedi maması taneleri kolay ıslatılabilir ve bu sayede sütten kesilen yavru kediler için tüketimi kolay hale gelen, su alımını destekleyen iştah arttırıcı lapa kıvamını alır.
16 hafta gibi süre içerisinde, yavru kediniz bir sonraki büyümede ise ihtiyaçlarını karşılamak için Royal Canin Kitten maması formülüne geçiş sağlayabilir.

Yeni sahiplendiğiniz yavru kedinizin sağlıklı beslenebilmesi için kaliteli bir mamaya ihtiyacı olacaktır. Royal Canin yavru kedi maması 1 – 12 ay aralığında olan kediler için özel olarak üretilmiştir. Sağlıklı büyüme yavru kedilerin yaşamında önemli bir roldür. Bu süre içerisinde sağlıklı gelişmesi için doğru beslendiğinden emin olmalısınız. Royal Canin Kitten son derece faydalı olan, E vitamini ve L.I.IP proteini içeren, sindirimi kolay kuru ve yaş mamalardır.

Kalsiyum ve D vitamini içeriği sayesinde yavru kedinizin büyümesinde oldukça etkili olan Royal Canin yavru kedi maması kediniz için doğru seçim olacaktır.

Royal Canin Yetişkin Kedi Maması

Yetişkin kedi maması her çeşit ve formüle sahip olan Royal Canin kuru mamalar, dostunuzun ihtiyaçlarına göre özel olarak üretilmiştir. 

Kilo almaya elverişli olan bir dostunuz var ise Royal Canin Light kedi maması tercih etmelisiniz. L-karnitin ilavesi ve yüksek protein içeriği, yağların yakılmasına yardımcı olur. Royal canin kedi maması, özel formülasyon yapısı ve ayrıcalıklı lezzetleri sayesinde, kedilerin diyet mamayı iştahla yemesini sağlar. Kalorisi düşük, kilolu kediler için özel üretilmiştir. Obezite sorunu yaşayan kediler için oldukça ideal bir mamadır.

Oral Care Royal Canin kedi mamaları ağız ve diş sağlığı olan kediler için üretilmiştir. Kedinizin diş tartarının temizlenmesinde ve plak oluşumlarına karşı kedinizin diş sağlığını korumaktadır. Dişlerde oluşabilecek kokuların da önüne geçecektir.

Royal Canin Exigent kedi mamaları, seçici ve aromalara karşı hassas yetişkin kediler için beslenme formülüdür. Royal canin kedi maması, kedinizin ağız yapısında verdiği duygu beslenme seçimlerinde belirleyici bir gıdadır. Kedinizin, tüy güzelliği, biotin ve hodan yağı, omega 6’dan çok daha zengin gibi etken besin maddelerinin bileşimiyle desteklenir.

Royal Canin Hair&Skin kedi mamaları ek bakıma ve sağlıklı tüyler için özel olarak üretilmiştir. İçeriğindeki besin değerlerinin özel yapısı sayesinde kedinizin parlak ve çok daha sağlıklı tüy yapısına sahip olmasını sağlar. İçeriğindeki Omega 6 ve Omega 3 yağ asiyleri ile derinin sağlığını korur ve sağlıklı bir derinin sürekliliğini devam ettirmektedir.

Royal Canin Feline Sensible 33 Esansiyelyağ asitlerinin, özellikle de Omega 3 yağ asitlerinin bağırsaklar üzerinde anti-enflamatuvar etkileri vardır. Hassas sindirime sahip kediler için üretilmiştir.

1 yaşını geçen kediler için özel olarak üretilmiş Royal Canin Fit 32 1 yaşını geçen kediler için üretilmiş ideal bir mamadır. Dostunuz, tırmanmanın, koşmanın ayrıca kendi yaşam alanlarını keşfetmenin tadını çıkarmaya bayılırlar. Ara sıra dışarıda olan yetişkin kediler için Fit 32 kedi maması 1 ila 10 yaş arasındaki kediler için uygundur. İçeriğindeki yağ asitleri, proteinler, mineral ve vitaminler ile kedinizi formda tutacaktır. Tüm bunlar ile birlikte sınırlı egzersiz yapan kediler için mükemmel ve dengeli şekilde kilo alımını destekler.

Royal Canin Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Tüylü dostunuz, kısırlaştırma operasyonu geçirdikten sonra hareketlerinde eğilimler biraz daha yavaşlayacaktır. İştahının artması ile birlikte bu hareketsizlik fazla kilo alımına sebep olacaktır. Kilo kontrolünü sağlamak ve kontrol altına alabilmek için, düşük yağ oranına sahiptir.
İdrar Asiditesini kontrol ettiği için, içeriğindeki protein kaynağı ile de kas kütlelerini korumaktadır.
Royal Canin maması, enerji içerikleri L-karnitin ile dengelenmiştir. Kilo alımını önler ve sağlıklı idrar yollarına sahip olmasını destekler. Royal Canin kısırlaştırılmış kedi mamaları 15 Kg ve 10 kg olarak paketleri yer almaktadır.

Royal Canin Kedi Maması Fiyatları

Farklı özel formüllere sahip olan Royal Canin kedi mamaları, ürünün boyutuna ve içeriğine göre değişiklik göstermektedir.
Royal Canin kedi mamaları 2, 4 ve 10 kilogram gibi ağırlıklarda satılmaktadır. Markamama.com.tr dostunuzun özel ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılayabilmek için, en uygun ve kaliteli ürünleri sizler için satışa sunmaktadır.