Haber: Hülya Kılınç

Gelecek-Saadet Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ, seçim çalışmasını yürüttüğü ilçelerde, hem projelerini anlatıyor hem de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e yüklenmeye devam ediyor. 


“GÜNÜMÜZÜN ÇAĞDAŞ ESVAPLI AĞALARI!”


Turgutlu Seçim Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada sert konuşan Özdağ, MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü işaret ederek “Bunlar kibirli ve şımarıklar.  Bir belediye başkanı kendini; kentin ve halkın sahibi olarak göremez. Bunlar günümüzün çağdaş esvaplı ağaları. Yükseldikçe şımardılar, günümüzün en başarısız belediye başkanı oldular. Manisa hala çok eski, kısır ve sosyal hayattan tamamen yoksun.” dedi. 


“BUNLARI MANİSA’NIN VE HALKININ YAKASINDAN DÜŞÜRECEĞİZ”


 Selçuk Özdağ; “Depreme dayanıksız 600 bin konutun incelemesini yaptırıyormuş beyefendi. 600 bin, 600 bin… Hayret ettim. Bu 600 bin konutu ne zaman yaptırdınız? Kimlermiş bu 600 bin konutun sahibi ? İsim isim açıklasınlar.  Turgutlu’da, Manisa’da ve 17 ilçesinde bir değişime imza atmak lazım. Bu değişimin adı; Büyükşehir Belediye Başkanlığında Selçuk Özdağ’dır. Biz geleceğiz ve Manisa’yı hizmetle buluşturacağız. Keyfimizi; makamlarda, villalarda, İzmir Karşıyaka’da değil… Manisa’da, Manisa kahvelerinde, Manisa sokaklarında, Manisa’nın parklarında, Manisa’nın eğlence-dinlence yerlerinde Manisalı ile birlikte yapacağız. Burnumuz kalkmayacak, kibirlenmeyeceğiz. Ne isek, o olmaya devam edeceğiz. Bunları Manisa’nın ve halkının yakasında düşüreceğiz. Manisa’ya sosyal huzur ve ekonomik refah getireceğiz.”diye konuştu.