Ankara'da müzisyen Onur Şener'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan beş kişiden Çalışma Bakanlığı’nda iş müfettişi olan Ali Gündüz, TAİ’de elektrik mühendisi olarak çalışan Semih Soyalp ve Çalışma Bakanlığı iş müfettişi İlker Karakaş tutuklandı.

Halk TV Ana Haber sunucusu İrfan Değirmenci ve gazeteci Erk Acarer, Şener’in öldürülmesi ile ilgili tutuklanan zanlılara dair bilgileri paylaştı.

Soyalp’in taksirli yaralama suçundan, Karakaş’ın ise görevi yaptırmamaktan toplam üç suç kaydı olduğu öğrenildi.

Gazeteci Erk Acar’er konuya dair yaptığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

-Ali Gündüz 1986 Ankara. Çalışma Bakanlığı’nda iş müfettişi
-Semih Soyalp, 1986 Ankara. TAİ’de elektrik mühendisi.1 taksirli yaralama.
-İlker Karakaş, 1987 Malatya, 2 suç kaydı var. Çalışma Bakanlığı, İstanbul grubu iş müfettişi. Öyle şiddet uygulamışlar ki 2’sinin sağ eli kesik.

"BU DAVANIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM"

İrfan Değirmenci ise okul arkadaşı olduğunu söylediği Şener'in davasını takip edeceğini belirterek sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

OnurŞener ortaokul arkadaşım. Sınıfın en parlak öğrencisiydi. Basketbol oynar, gitar çalardı. İmrenirdik Ona. Katilleri sanmasın ki bu cinayet örtülür. Katlettikleri, çocukluğummuş gibi hissediyorum. Asla bu davanın peşini bırakmayacağım!

Şüphelilerden biri Ali Gündüz. Ankara'da Çalışma Bakanlığı'nda iş müfettişi. Diğeri Semih Soyalp, TAİ'de elektrik mühendisi, taksirli yaralama suçundan kaydı mevcut. Digeri İlker Karakaş, İstanbul'da Çalısma Bakanlığı'nda müfettiş. İkisi görevi yaptırmamaktan 3 suç kaydı var.