Ankara Çayyolu’ndaki bir eğlence yerinde üç kişi istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener’i ağır yaraladı. Şener, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Sanatçı Haluk Levent, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, katillerden ikisinin Çalışma Bakanlığı’nda bürokrat, diğerinin ise kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğunu açıkladı.

AA’nın aktardığına göre Ankara Başsavcılığı’nın talimatı üzerine, Şener’in ölümüyle bağlantılı olduğu öne sürülen beş şüpheli polis ekibi tarafından gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler Ali G, Semih S, İlker K, J.E ve G.G, Ankara Adliyesi’nde soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi. Ali G., Semih S. ve İlker K., 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İHA'nın haberine göre Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener’i İlker K.’nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener’i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti.